copyright © Top One Relocation                              Designed by mr helikiter

‘Alles wordt snel opgevolgd met een vriendelijk woord’

Wij werken ruim 3 jaar samen met Top One Relocation. Zowel onze expats als onze afdeling HR krijgen directe feedback op de vragen. De kwaliteit en met name flexibiliteit en service die Top One Relocation biedt, is geweldig. Extra verzoeken, laat bellen met vragen; alles wordt even snel opgevolgd met een vriendelijk woord. Wij hopen nog lang gebruik te mogen maken van de prettige service van Top One Relocation.

HR Manager Service Provider

‘Onze expats voelen zich vanaf de eerste dag in Nederland welkom’

Al vele jaren werken wij samen met Top One Relocation en tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden! Sanne is professioneel, flexibel en proactief. Met haar hartelijkheid en kennis zorgt zij ervoor dat onze expats zich vanaf de eerste dag in Nederland welkom voelen. Sanne kent ons bedrijfsprofiel en weet precies wat nodig is voor onze consultants. Hierdoor kunnen wij de relocatie volledig aan haar overlaten!

Mobility Coordinator van een internationaal consultancy kantoor

‘Een betrouwbare partner’

We zetten Top One Relocation in voor het begeleiden van medewerkers die vanuit Duitsland en landen buiten Europa bij onze vestiging in Nederland in dienst komen. Sanne van Kampen is een betrouwbare partner met een open, duidelijke communicatie en houdt zich aan de afspraken. Ze anticipeert, maar denkt ook mee met de vraagstukken waar medewerkers tegenaan lopen en informeert ons als werkgever tijdig. Ontzorgen en goede service zijn belangrijke kenmerken waarop ze haar dienstverlening baseert.

HR Consultant Leasing Company


Graag help ik ook uw medewerkers bij hun verhuizing naar Nederland.

 

Copyright © Top One Relocation

Designed by mr helikiter

Contact
References

Privacy Policy

Disclaimer