Ondersteuning nodig bij het huisvesten van buitenlands personeel?

Internationale medewerkers die permanent of tijdelijk bij uw vestiging in Nederland worden gedetacheerd, gooien letterlijk hun leven om. Zeker als het hele gezin meekomt, is zo’n verhuizing een grote operatie. Een steun in de rug van iemand die Nederland goed kent, is dan onmisbaar.

Al ruim 400 gezinnen begeleid

Ik bied u die service. Ik ben Sanne van Kampen en help expats om zich in Nederland te vestigen. De afgelopen tien jaar heb ik ruim 400 internationale cliënten geholpen om hun gezinnen naar Nederland te verhuizen.

Elke verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen

Verhuizen naar een ander land is een leuke, maar ook spannende verandering. Ik heb jarenlang gewoond en gewerkt in het buitenland en weet uit eigen ervaring hoe ingrijpend het kan zijn om je in een vreemd land te vestigen, met of zonder een gezin. De talloze vragen die je hebt, de problemen waar je tegenaan loopt, de zaken die je moet organiseren. Dat proces heb ik vier keer doorlopen tijdens verhuizingen naar Dubai, Aruba, Barcelona en Londen. Destijds had ik niemand om mij te begeleiden. Daarom besef ik hoe fijn het is om wel beroep te kunnen doen op iemand met ervaring, die precies begrijpt welke zaken je moet regelen en waaraan je allemaal moet denken. Na mijn internationale carrière heb ik ruim tien jaar gewerkt bij KPMG Meijburg & Co als adviseur voor internationale detacheringen. Dankzij deze kennis weet ik wat nodig is om elke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de gezinnen.

Snel thuis laten voelen

Top One Relocation is gevestigd in de regio Amsterdam, maar heeft heel Nederland als werkgebied. Ik werk zelfstandig en kan daardoor zeer persoonlijke en flexibele service bieden. Van de eerste tot de laatste stap ben ik betrokken en altijd bereikbaar. Eventuele problemen worden direct opgelost. Bij elke verhuizing werk ik met een duidelijk stappenplan en houd opdrachtgevers voortdurend op de hoogte. Alle afspraken worden steeds bevestigd per mail. Bovendien heb ik een groot netwerk om me heen, waar ik altijd op terug kan vallen. Zo zorg ik dat uw medewerkers zich snel thuis voelen in ons land.

Bel of mail voor een vrijblijvende intake

Opdrachtgevers die al jaren van mijn diensten gebruik maken zijn onder meer PricewaterhouseCoopers, Alphabet Nederland B.V. en KPMG Meijburg Expatriate Services. Graag overtuig ik ook u van mijn expertise. Belt of mailt u mij voor een vrijblijvende intake. U vertelt wat u nodig hebt voor uw buitenlandse medewerkers en ik geef u alvast een paar adviezen. Op basis daarvan kunt u beslissen of u met mij in zee wilt gaan.

Dit is wat onze klanten zeggen:

Copyright © Top One Relocation

Webdesign by mr helikiter

Diensten
Contact

Alles wordt snel opgevolgd met een vriendelijk woord

Onze expats voelen zich vanaf de eerste dag in Nederland welkom

Graphics Willy Sengers

Privacy Policy

Disclaimer