copyright © Top One Relocation                              Designed by mr helikiter

Top One Relocation biedt een brede reeks diensten:

Oriëntatie in de nieuwe omgeving

Medewerkers uit het buitenland die in ons land komen wonen, staan voor de keuze waar ze hun gezin willen vestigen. Ik help ze daarbij. Ik laat de expat de stad of regio zien, waar hij of zij zich wil vestigen en vertel wat ze daar kunnen verwachten. Wat voor soort woningen zijn beschikbaar in welke prijsklassen? Waar kun je sporten? Waar zijn de winkels? Ook het laten zien van een goede opvang of school voor de kinderen hoort hierbij.

Huisvesting

Het vinden van een nieuw thuis is een van de belangrijkste punten bij de verhuizing naar Nederland. Ik werk samen met een groot aantal vastgoedhandelaren en makelaars, ken de beste plekken in de Randstad om te wonen en kan voor uw personeel huisvesting vinden in alle prijsklassen, voor korte of lange periodes. Voordat de expat naar Nederland komt, bespreek ik zijn of haar budget, wensen en wat het gezin beslist niet wil. Op basis daarvan maak ik een selectie van beschikbare woningen die ik samen met het gezin bezoek. Als de keuze is gemaakt, kan ik mee onderhandelen over de prijs en contractafspraken. In de keuze voor de huisvestiging ben ik onafhankelijk. Voor de verhuizing zorg ik dat eventuele reparaties zijn uitgevoerd en doe ik een laatste check van het pand om te zorgen dat alles piekfijn in orde is. Uiteraard staat er een bos bloemen op tafel om het gezin te verwelkomen in hun nieuwe huis.

Vestigingsservices

Als dagelijkse, praktische zaken geregeld zijn, helpt dat de expat en zijn of haar gezin sneller te acclimatiseren in Nederland. Denk aan het openen van een bankrekening, het aanvragen van een ov-chipkaart en een uitleg over het openbaar vervoer. Top One Relocation doet het allemaal. Van het ophalen op het vliegveld, tot het afsluiten van verzekeringen en het vinden van goede huisartsen en tandartsen.

Huurmanagement

Tijdens de volledige detacheringperiode regel ik alle huurzaken. Zoals:

· Onderhandeling over huur- of leasecontracten

· Het laten uitvoeren van reparaties

· Het opzeggen van huur- of leasecontracten

Culturele training

Voor alle expats en hun gezin verzorg ik een persoonlijk cultureel programma, zodat ze snel vertrouwd raken met hun nieuwe omgeving. We gaan samen een dag op stap voor een bezoek aan musea, parken en sportfaciliteiten in de woonomgeving, waarbij ik alles vertel over de culturele gebruiken van Nederland. De expat krijgt ook een informatiemap met praktische informatie over ons land.

Vertrekservices

Als de detacheringperiode van de expat voorbij is, zorg ik dat alle praktische zaken snel en correct worden afgehandeld.

Graag help ik ook uw medewerkers bij hun verhuizing naar Nederland.

 

Copyright © Top One Relocation

Designed by mr helikiter

Contact
Services
Services

Privacy Policy

Disclaimer