Top One Relocation

Referenties

Graag help ik ook uw medewerkers bij hun verhuizing naar Nederland.

-Sanne van Kampen - Top One Relocation

`Alles wordt snel opgevolgd met een vriendelijk woord’

Wij werken ruim 3 jaar samen met Top One Relocation. Zowel onze expats als onze afdeling HR krijgen directe feedback op de vragen. De kwaliteit en met name flexibiliteit en service die Top One Relocation biedt, is geweldig. Extra verzoeken, laat bellen met vragen; alles wordt even snel opgevolgd met een vriendelijk woord. Wij hopen nog lang gebruik te mogen maken van de prettige service van Top One Relocation.

HR Manager Service Provider

`Onze expats voelen zich vanaf de eerste dag in Nederland welkom’

Al vele jaren werken wij samen met Top One Relocation en tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden! Sanne is professioneel, flexibel en proactief. Met haar hartelijkheid en kennis zorgt zij ervoor dat onze expats zich vanaf de eerste dag in Nederland welkom voelen. Sanne kent ons bedrijfsprofiel en weet precies wat nodig is voor onze consultants. Hierdoor kunnen wij de relocatie volledig aan haar overlaten!

Mobility Coordinator van een internationaal consultancy kantoor

`Een betrouwbare partner’

We zetten Top One Relocation in voor het begeleiden van medewerkers die vanuit Duitsland en landen buiten Europa bij onze vestiging in Nederland in dienst komen. Sanne van Kampen is een betrouwbare partner met een open, duidelijke communicatie en houdt zich aan de afspraken. Ze anticipeert, maar denkt ook mee met de vraagstukken waar medewerkers tegenaan lopen en informeert ons als werkgever tijdig. Ontzorgen en goede service zijn belangrijke kenmerken waarop ze haar dienstverlening baseert.

HR Consultant Leasing Company

Waarom ik al ruim 20 jaar onderneem als relocator?

Top One Relocation is gevestigd in de regio Amsterdam, maar heeft heel Nederland als werkgebied. Ik werk zelfstandig en kan daardoor zeer persoonlijke en flexibele service bieden. Van de eerste tot de laatste stap ben ik betrokken en altijd bereikbaar. Eventuele problemen worden direct opgelost. Bij elke verhuizing werk ik met een duidelijk stappenplan en houd opdrachtgevers voortdurend op de hoogte. Alle afspraken worden steeds bevestigd per mail. Bovendien heb ik een groot netwerk om me heen, waar ik altijd op terug kan vallen. Zo zorg ik dat uw medewerkers zich snel thuis voelen in ons land.

– ‘Our personal touch makes the difference’.